Jednoduchý recept

Marmeláda z kdoulí

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29563

Ingredience

1500 g Cukr krupice
1500 g Kdoule

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,110 kcal
Kilojoule 4 644kJ
107% Sacharidy 387 g
3% Tuky 2 g
1% Sodík 13 mg
6% Bílkoviny 3 g

Marmeláda z kdoulí postup přípravy receptu:

1

Kdoule pečlivě umyjeme, rozčtvrtíme a vyjmeme jádřince. Pokrájené kdoule přendáme do hrnce, zalijeme vodou, aby ovoce bylo ponořené.

2

Vaříme cca 30 minut, kdoule musí být uvařené doměkka. Poté slijeme přes plátno a necháme přes noc okapávat.

3

Druhý den plátno s dužinami odstraníme, ke šťávě přidáme cukr. Množství určíme dle získaného objemu šťávy, na 100 ml 100 g cukru.

4

Uvedeme k varu a ihned odstavíme. Horkou marmeládu plníme do vyvařených sklenic.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept