Jednoduchý recept

Marmeláda z černého rybízu

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29564

Ingredience

1500 g Cukr krupice
2000 g Rybíz černý
2000 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

60% Kalorie 1,178 kcal
Kilojoule 4 927kJ
84% Sacharidy 301 g
2% Tuky 1 g
1% Sodík 23 mg
8% Bílkoviny 5 g

Marmeláda z černého rybízu postup přípravy receptu:

1

Rybíz omyjeme, odstopkujeme, vložíme do hrnce a zalijeme 2000 ml vody. Uvedeme k varu a vaříme do změknutí.

2

Měkký rybíz propasírujeme přes síto, pecičky a slupky vyhodíme.

3

Získanou kaši nalijeme zpět do hrnce, přidáme cukr a za stálého míchání povaříme 8 minut.

4

Marmeládu nalijeme do vyvařených sklenic, před uzavřením necháme vystydnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept