Recept

Ožehnuté hovězí s pomeranči a chilli

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Ožehnuté hovězí s pomeranči a chilli 5 1
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2962

Ingredience

2 ks Chilli paprička
500 g Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Pomerančová šťáva
1 špetka Sůl
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 160kJ
6% Sacharidy 21 g
12% Tuky 9 g
7% Sodík 133 mg
53% Bílkoviny 30 g

Ožehnuté hovězí s pomeranči a chilli postup přípravy receptu:

1

Všechny suroviny smícháme na marinádu, důkladně jí maso potřeme, zabalíme do mikroténu a dáme přes noc do lednice.

2

Maso osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na grilu.

3

Během grilování potíráme marinádou.

4

Upečené maso nakrájíme na tenké plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept