Video recept

Vepřové klobásy na fazolích

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Vepřové klobásy na fazolích 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29642

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
3 polévková lžíce Kečup
8 ks Klobása vepřová
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 kávová lžička Sůl
75 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 947 kcal
Kilojoule 3 963kJ
9% Sacharidy 33 g
96% Tuky 72 g
93% Sodík 2 g
67% Bílkoviny 38 g

Vepřové klobásy na fazolích postup přípravy receptu:

1

Vepřové klobásky osmažíme na pánvi nebo opečeme pod grilem dozlatova.

2

Ve vyšší pánvi na rozehřátém oleji osmahneme za stálého míchání oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, celer a česnek. Přilijeme víno a když se odpaří, přidáme rajčata i se šťávou. Vmícháme kečup a papriku, osolíme, opepříme a bez pokličky zlehka povaříme asi 20 minut do zhoustnutí.

3

Nakonec vmícháme scezené fazole, opečené klobásy a vše prohříváme asi 10 minut.

4

Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou.

Komentáře a hodnocení

 
natasha.angel.diabol
Vepřové klobásy na fazolích
vypada to lakave
 
Tonda
Vepřové klobásy na fazolích
nadhera

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept