Jednoduchý recept

Hroznové jednohubky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29644

Ingredience

1050 ml Džus hroznový
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Sezam - semena
4 g Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 540kJ
21% Sacharidy 77 g
5% Tuky 4 g
1% Sodík 14 mg
13% Bílkoviny 8 g

Hroznové jednohubky postup přípravy receptu:

1

Mouku prosijeme přes síto a smícháme s 300 ml hroznové šťávy.

2

Zbytek šťávy necháme vařit. Jakmile dojde k varu, vlijeme mouku se šťávou a vaříme do zhoustnutí.

3

Směs je hotová, jakmile těsto drží tvar kuličky.

4

Nalijeme ji na mělký talíř, posypeme sezamovými semínky smíchanými se skořicí a necháme vychladnout.

5

Vychlazené těsto nakrájíme na malé čtverečky a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept