Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 29660
Kategorie: Zelenina

Ingredience

150 g Brambory
180 g Cibule
150 g Kedlubna
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
160 g Mrkev kořen
65 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
80 g Petržel kořen
200 g Pórek
100 g Smetana 12% (konzumní)
2 špetka Sůl
800 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 513kJ
6% Sacharidy 23 g
101% Tuky 76 g
26% Sodík 530 mg
10% Bílkoviny 6 g

Zeleninové ragú postup přípravy receptu:

1

Zeleninu omyjeme, očistíme a pokrájíme na nudličky. Každý druh uvaříme ve vroucí osolené vodě.

2

Vývar uvedeme k varu a zahustíme jíškou z mouky a másla. Povaříme 5 minut a přidáme smetanu, vařenou zeleninu. Osolíme a opepříme.

3

Vše vaříme 20 minut.

4

Servírujeme posypané sekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept