Recept

Jelítka ze špenátu a králičího masa

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29665

Ingredience

1 ks Bránice
1 špetka Koriandr čerstvý
500 g Králík hřbet
1 špetka Muškátový oříšek
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
100 g Rajčata
1 špetka Skořice mletá
250 g Slanina vepřová
30 g Strouhanka
150 g Vepřová plec
250 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 665 kcal
Kilojoule 2 784kJ
2% Sacharidy 8 g
69% Tuky 51 g
32% Sodík 648 mg
75% Bílkoviny 42 g

Jelítka ze špenátu a králičího masa postup přípravy receptu:

1

Maso a slaninu pokrájíme na malé kousky, smícháme s kořením a strouhankou. Osolíme a opepříme. Maso necháme odpočinout v chladu cca 3 hodiny.

2

Špenát propláchneme a necháme 5 minut povařit ve vroucí vodě.

3

Bránici propláchneme, rozprostřeme na pracovní plochu, pokrájíme na 8 částí.

4

Na každý kousek bránice dáme masovou směs, přidáme špenát, sekanou petržel a pevně zamotáme do tvaru zploštělé koule.

5

Máslo rozehřejeme na pánvi a opečeme na něm 15 minut jelítka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept