Recept

Vepřová plec s třešňovou omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 225 minut
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 105 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29672

Ingredience

75 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Rozmarýn čerstvý
2 špetka Sůl
2000 g Třešně
1000 g Vepřová plec
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 770 kcal
Kilojoule 3 223kJ
9% Sacharidy 31 g
76% Tuky 57 g
13% Sodík 259 mg
62% Bílkoviny 35 g

Vepřová plec s třešňovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso dobře omyjeme, prošpikujeme rozmarýnem a dáme marinovat na 120 minut do oleje s nasekaným rozmarýnem a pepřem. Poté maso pečeme 90 minut při 225 °C. Občas přelijeme vypečenou šťávou. Jakmile pečeně zezlátne, snížíme teplotu na 200 °C.

2

Třešně vypeckujeme a necháme 15 minut povařit, podlité 100 ml vody, šťávu osolíme a opepříme.

3

Třešně přidáme 15 minut před koncem pečení do pekáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept