Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29685

Ingredience

60 g Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
400 g Mrkev kořen
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 g Tymián čerstvý
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 546kJ
3% Sacharidy 10 g
318% Tuky 238 g
11% Sodík 225 mg
5% Bílkoviny 3 g

Želírovaná mrkev postup přípravy receptu:

1

Mrkev oloupeme a pokrájíme na kolečka o síle 3 mm. Vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou a uvedeme k varu. Vaříme 3 minuty.

2

Cibuli pokrájíme na drobné kousky a osmahneme jí na rozpáleném másle. Přidáme vařenou mrkev, tymián, osolíme a opepříme. Přilijeme vývar a 100 ml vody. Vaříme 30 minut.

3

Před servírováním vyjmeme tymián.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept