Jednoduchý recept

Kaštany dušené

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 29699

Ingredience

10 g Fenykl obecný
600 ml Hovězí vývar základní
400 g Kaštany jedlé
75 g Máslo čerstvé
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 507kJ
13% Sacharidy 47 g
23% Tuky 17 g
59% Sodík 1 g
10% Bílkoviny 5 g

Kaštany dušené postup přípravy receptu:

1

Kaštany vyskládáme na plech a vložíme je na 7 minut do vyhřáté trouby, aby se daly oloupat. Kaštany oloupeme, vložíme do hrnce, zalijeme vývarem, přidáme kousek fenyklu a vaříme 20 minut. Přidáme máslo, osolíme, vodu necháme vyvařit na čtvrtinové množství, čímž šťáva mírně zhoustne. Kaštany budou díky máslu pěkně lesklé.

2

Podáváme jako přílohu ke zvěřině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept