Jednoduchý recept

Cibule smažená ke zvěřině

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 29720

Ingredience

200 g Cibule
15 g Cukr moučkový
60 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 44 kcal
Kilojoule 185kJ
2% Sacharidy 8 g
2% Tuky 1 g
0% Sodík 2 mg
1% Bílkoviny 1 g

Cibule smažená ke zvěřině postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, přidáme cukr a smažíme na mírném ohni. Promícháváme a smažíme velmi opatrně. Smažíme přibližně 10 minut. Cibule by měla mít tmavě zlatou barvu, poleva by měla být nahnědlá od cukru.

2

Podáváme k pečené zvěřině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept