Jednoduchý recept

Hrášek s bylinkami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 29723

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
250 ml Hovězí vývar základní
200 g Hrášek
40 g Máslo čerstvé
2 g Máta
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 126 kcal
Kilojoule 525kJ
2% Sacharidy 9 g
11% Tuky 8 g
48% Sodík 959 mg
8% Bílkoviny 5 g

Hrášek s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Čerstvý zelený hrášek vložíme do hrnce, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme 15 minut. Hrášek scedíme, dáme ho do pánve s rozehřátým máslem, přisypeme posekané bylinky, špetku máty, krátce orestujeme, jen tak, aby se hrášek leskl a voněl po bylinkách.

2

Podáváme jako oblohu k pečeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept