Jednoduchý recept

Petrželková omáčka s mandlemi

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2974

Ingredience

250 g Mandle
250 ml Olej olivový
3 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Sýr Gruyére
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

206% Kalorie 4,069 kcal
Kilojoule 17 023kJ
16% Sacharidy 58 g
540% Tuky 405 g
29% Sodík 576 mg
151% Bílkoviny 85 g

Petrželková omáčka s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Omytou petrželku a mandle nahrubo nasekáme a rozmixujeme. Přidáme nastrouhaný sýr, postupně přiléváme olej a mixujeme, dokud nevznikne pasta.

2

Ochutíme solí, pepřem a nasekanou pažitkou.

3

Omáčka je vhodná ke špagetám, bramborovým nokům nebo zeleným nudlím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept