Jednoduchý recept

Vařená rýže k rybám

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 29742

Ingredience

40 g Cibule
40 g Máslo čerstvé
10 g Paprika mletá sladká
200 g Rýže loupaná
8 g Sůl
800 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 262kJ
12% Sacharidy 44 g
13% Tuky 10 g
71% Sodík 1 g
14% Bílkoviny 8 g

Vařená rýže k rybám postup přípravy receptu:

1

Rýži nasypeme do jemného sítka, propláchneme vodou a necháme trochu okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme rýži, promícháme, přidáme 1 lžičku mleté papriky, zalijeme rybím vývarem, osolíme a vaříme 18-20 minut. Případnou přebytečnou tekutinu slijeme a rýži podáváme k rybím pokrmům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept