Recept

Parmice nachová se zázvorem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 29808

Ingredience

1 kávová lžička Chilli omáčka
2 ks Cibulka jarní
3 kávová lžička Cukr krupice
120 ml Ocet vinný
125 ml Omáčka sojová světlá
1 ks Paprika zelená
800 g Parmice
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
125 ml Vývar rybí
1 kávová lžička Zázvor celý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 173kJ
4% Sacharidy 13 g
10% Tuky 8 g
95% Sodík 2 g
73% Bílkoviny 41 g

Parmice nachová se zázvorem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou parmici na povrchu i uvnitř omyjeme a osušíme. Na bocích 3x nařízneme šikmými zářezy a rybu na povrchu i uvnitř potřeme solí a pepřem.

2

Parmici položíme na plochou zapékací mísu a posypeme nadrobno nakrájenou jarní cibulkou a nastrouhaným zázvorem. Mísu vložíme na podložku do hrnce s vroucí vodou a pod pokličkou v páře vaříme asi 10 minut.

3

V kastrůlku přivedeme k varu vinný ocet, prolisovaný česnek, sójovou omáčku, cukr, chilli omáčku, rybí vývar a na proužky nakrájenou papriku a rajče. Za stálého míchání povaříme do zhoustnutí.

4

Parmici upravíme na nahřátý servírovací talíř a přelijeme omáčkou. Můžeme ozdobit dílky rajčete.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept