Recept

Marinované vepřové kotlety

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 29818

Ingredience

1 ks Bobkový list
5 g Koriandr čerstvý
1 dl Olej olivový
4 g Pepř černý mletý
1 špetka Rozmarýn čerstvý
8 g Sůl
800 g Vepřová krkovička
4 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 798 kcal
Kilojoule 3 341kJ
1% Sacharidy 4 g
90% Tuky 67 g
39% Sodík 780 mg
47% Bílkoviny 26 g

Marinované vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Vepřové kotlety z krkovice naklepeme, každou zvlášť osolíme, opepříme, jemně posypeme koriandrem, rozmarýnem, vložíme do uzavíratelné nádoby. Zalijeme olivovým olejem a vínem, navrch položíme bobkový list, nádobu uzavřeme a necháme do druhého dne marinovat do lednice.

2

Druhý den rozložíme kotlety do pekáčku, zakryjeme alobalem a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova. V průběhu pečení poléváme šťávou z marinovací nádoby, na poslední minuty necháme odkryté, aby se vytvořila kůrka.

Poznámka

+ 24 hodin uležení masa

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept