Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2982

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
150 g Cukr krupice
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vanilkový lusk
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,128 kcal
Kilojoule 4 718kJ
45% Sacharidy 160 g
42% Tuky 32 g
3% Sodík 69 mg
34% Bílkoviny 19 g

Vinný krém postup přípravy receptu:

1

Použijeme dřeň z poloviny vanilkového lusku, přidáme ji ke žloutkům s cukrem a ušleháme hustý krém. Vložíme ho do horké vodní lázně a za stálého míchání přidáváme bílé víno a citronovou kůru.

2

Poté dáme krém do ledové lázně a šleháme, dokud nevychladne.

3

Krém je vhodný k jahodám, bobulovému ovoci nebo pudinku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept