Jednoduchý recept

Rejnok v pórkové omáčce

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29845

Ingredience

2 špetka Pepř černý mletý
500 g Pórek
1000 g Rejnok křídlo
2 špetka Sůl
150 ml Víno bílé
40 ml Zakysaná smetana
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 503kJ
5% Sacharidy 19 g
6% Tuky 5 g
19% Sodík 376 mg
93% Bílkoviny 52 g

Rejnok v pórkové omáčce postup přípravy receptu:

1

Maso zbavíme kůže, pokrájíme na proužky, osolíme a opepříme.

2

Bílou část pórku pokrájíme na kolečka, osolíme, opepříme, dáme do pánve, okořeníme šafránem.

3

Podlijeme 150 ml vody, vínem a dusíme 30 minut.

4

Maso potřeme smetanou a dáme k pórku. Přiklopené dusíme 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept