Jednoduchý recept

Omáčka z ježovek

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29856

Ingredience

6 ks Ježovka
30 g Máslo čerstvé
3 ks Vaječný žloutek slepičí
40 ml Voda pitná
40 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 137 kcal
Kilojoule 572kJ
0% Sacharidy 1 g
16% Tuky 12 g
1% Sodík 13 mg
7% Bílkoviny 4 g

Omáčka z ježovek postup přípravy receptu:

1

Rozpuštěné máslo smícháme se žloutky, 40 ml vody a vínem. Vše ohříváme ve vodní lázni až do zhoustnutí, poté přidáme maso z ježovek. Osolíme, opepříme a ihned odstavíme z plotny.

2

Tato omáčka je vhodná k rybám vařeným ve víně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept