Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 29860
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

100 g Celer bulvový
40 g Máslo čerstvé
100 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pórek
1 kg Rak říční
1 špetka Sůl
400 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 581kJ
2% Sacharidy 9 g
91% Tuky 68 g
12% Sodík 233 mg
73% Bílkoviny 41 g

Raci po bordeauxsku postup přípravy receptu:

1

Zeleninu očistíme, pokrájíme na drobné kousky. Opečeme společně s osolenými a opepřenými raky. Jakmile raci zčervenají, podlijeme vínem. Povaříme 10 minut.

2

Raky vyjmeme, omáčku povaříme s máslem a ihned servírujeme společně s raky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept