Jednoduchý recept

Dušení raci s česnekovým máslem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29861

Ingredience

200 g Máslo čerstvé
4 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
1500 g Rak říční
4 špetka Sůl
100 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 943kJ
2% Sacharidy 6 g
40% Tuky 30 g
15% Sodík 304 mg
74% Bílkoviny 41 g

Dušení raci s česnekovým máslem postup přípravy receptu:

1

Máslo smícháme s utřeným česnekem a nasekanými bylinkami.

2

Raky omyjeme, přendáme do hrnce, hojně osolíme a opepříme, opékáme zprudka 15 minut. Poté přidáme česnekové máslo a dusíme 15 minut.

3

Ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept