Jednoduchý recept

Platýz po mlynářsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29872

Ingredience

1 ks Citrony
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
600 g Platýz - filety

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,009 kcal
Kilojoule 4 221kJ
22% Sacharidy 79 g
62% Tuky 47 g
12% Sodík 245 mg
122% Bílkoviny 69 g

Platýz po mlynářsku postup přípravy receptu:

1

Filety z platýze zbavíme kůže a obalíme je v hladké mouce. Maso osmažíme na rozpáleném másle přibližně po dobu osmi minut. Přeléváme rozpuštěným máslem.

2

Těsně před servírováním ještě lehce pokapeme rozpuštěným máslem z pánve, dozdobíme pokrájeným citronem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept