Recept

Pečená pražma s rajčaty a vínem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29873

Ingredience

100 g Cibule
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1500 g Pražma
150 g Rajčata
5 g Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
5 g Tymián čerstvý
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 019kJ
2% Sacharidy 6 g
17% Tuky 13 g
18% Sodík 364 mg
131% Bílkoviny 74 g

Pečená pražma s rajčaty a vínem postup přípravy receptu:

1

Rybu omyjeme, vykucháme a seškrábeme šupiny.

2

Zapékací nádobu vytřeme olejem, na dno dáme pokrájená rajčata a cibuli. Na zeleninu dáme rybu, osolíme, opepříme, zakápneme olejem, okořeníme rozmarýnem a tymiánem. Podlijeme vínem.

3

Pečeme 35 minut při 220 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept