Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29879

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Chilli paprička
180 g Cibule
250 g Cípal
60 g Fenykl sladký - hlíza
2 g Hřebíček
250 g Kambala
3 g Koriandr čerstvý
2 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
150 g Pórek
250 g Ropušnice - filety
200 g Rýže loupaná
2 špetka Sůl
300 g Tuňák obecný
6 g Tymián čerstvý
750 ml Voda pitná
300 ml Víno bílé
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 225kJ
16% Sacharidy 56 g
9% Tuky 7 g
15% Sodík 306 mg
79% Bílkoviny 45 g

Rybí blaff postup přípravy receptu:

1

Ryby dáme do hrnce, zalijeme vodou a uvedeme k varu.

2

Vaříme 30 minut.

3

Do druhého hrnce dáme utřený česnek, pokrájenou cibuli, bylinky, nakrájený pórek, chilli papričky, fenykl, víno a 750 ml vody.

4

Osolíme, opepříme a uvedeme k varu. Vaříme 30 minut.

5

Po uvaření přendáme kousky ryb k vývaru.

6

Rýži uvaříme dle návodu a servírujeme jako přílohu k rybímu blaffu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept