Recept

Ústřice s pikantní omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29881

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 l Víno sauternské
30 ml Zakysaná smetana
16 ks Ústřice

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 860 kcal
Kilojoule 3 600kJ
8% Sacharidy 28 g
42% Tuky 31 g
24% Sodík 488 mg
68% Bílkoviny 38 g

Ústřice s pikantní omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ústřice otevřeme, maso vyjmeme a dáme do hrnce.

2

Přilijeme víno a uvedeme k varu.

3

Vaříme 45 vteřin, poté maso vyjmeme a dáme zpět do vymytých lastur.

4

Polovinu vývaru smícháme se smetanou a necháme 1 minutu vařit.

5

Přimícháme máslo, sůl, pepř a posekanou pažitku.

6

Hotovou omáčkou polijeme ústřice a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept