Jednoduchý recept

Černé fazole s kysaným zelím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 29898

Ingredience

1 ks Bobkový list
60 g Cibule
100 g Fazole černé
1 špetka Hřebíček
1 kávová lžička Kmín drcený
1 špetka Majoránka
15 g Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Zelí kysané
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 430kJ
14% Sacharidy 52 g
13% Tuky 10 g
10% Sodík 206 mg
27% Bílkoviny 15 g

Černé fazole s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Fazole necháme máčet ve studené vodě. Cibuli a česnek nakrájíme na plátky, kysané zelí překrájíme, petrželovou nať drobně posekáme.

2

Fazole s česnekem, cibulí a bobkovým listem vaříme pod poklicí, až jsou fazole měkké. Poté přidáme okapané zelí, zbylé koření, rajský protlak, dobře promícháme a pod poklicí dusíme, až se tekutina vydusí.

3

Podle chuti směs osolíme a zdobíme petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept