Recept

Zelené fazolky zapečené s eidamem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 29899

Ingredience

250 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
50 ml Mléko polotučné
10 g Mouka pšeničná hladká
20 g Olej rostlinný
40 g Sýr Eidam cihla 30%
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 961kJ
3% Sacharidy 10 g
22% Tuky 16 g
28% Sodík 558 mg
21% Bílkoviny 12 g

Zelené fazolky zapečené s eidamem postup přípravy receptu:

1

Sterilované fazolky necháme řádně okapat a pokrájíme. Na oleji připravíme světlou jíšku, zašleháme do ní mléko a deset minut za stálého míchání povaříme. Poté odstavíme a do prochladlé směsi vmícháme nastrouhaný sýr (asi třetinu dáme stranou), žloutek a sníh z bílku.

2

Fazolky narovnáme do pekáčku, přelijeme omáčkou, zasypeme odloženým sýrem a zapečeme v předehřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept