Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2997

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr moučkový
2 ks Cukr vanilka
250 g Jahody zahradní
100 ml Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
250 g Tvaroh jemný
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 675 kcal
Kilojoule 2 823kJ
12% Sacharidy 42 g
61% Tuky 46 g
7% Sodík 140 mg
42% Bílkoviny 24 g

Jahodová srdce postup přípravy receptu:

1

Moučkový cukr a jeden vanilkový cukr utřeme se žloutky, změklým máslem, mlékem, moukou a solí.

2

Těsto necháme asi 20 minut odpočinout, potom přidáme sníh.

3

Ve vaflovači upečeme vaflová srdce, necháme vychladnout, potřeme tvarohem s rozmačkanými jahodami, ušlehanou smetanou a jedním vanilkovým cukrem, přiklopíme druhou vaflí a posypeme cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept