Recept

Jehněčí roláda se špenátem

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 29984
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 kg Jehněčí maso
100 g Kopr čerstvý
100 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
200 g Sýr Eidam cihla 30%
7 g Sůl
500 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 862kJ
2% Sacharidy 7 g
40% Tuky 30 g
20% Sodík 409 mg
44% Bílkoviny 25 g

Jehněčí roláda se špenátem postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso nařízneme, rozevřeme a naklepeme, aby vznikla dostatečná plocha na naplnění. Maso osolíme a opepříme.

2

Na pánvi osmažíme na másle nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme hrst posekaného kopru a rozmrzlý špenát a všechno chvíli restujeme. Nakonec přisypeme nastrouhaný sýr a za stálého míchání vaříme na mírném ohni, dokud se sýr nerozteče. Osolíme, opepříme a vzniklou náplň rozprostřeme na jehněčí maso, zabalíme a převážeme provázkem nebo použijeme potravinářskou síťku na zpevnění rolády.

3

Pečeme asi 45 minut až se vytvoří kůrka. Necháme vychladnout, aby šla roláda dobře nakrájet. Poté jednotlivé plátky vrátíme do vypečené šťávy a v troubě ohřejeme.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept