Jednoduchý recept

Zelí z mladých kedluben

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 30035

Ingredience

30 g Cibule
200 g Kedlubna
1 špetka Kmín celý
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
20 g Olej rostlinný
1 kávová lžička Stolní sladidlo Sladký polibek
2 špetka Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 124 kcal
Kilojoule 521kJ
2% Sacharidy 8 g
14% Tuky 10 g
15% Sodík 305 mg
2% Bílkoviny 1 g

Zelí z mladých kedluben postup přípravy receptu:

1

Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli nakrájíme nadrobno.

2

Na oleji osmažíme cibuli, vsypeme kedlubny, osolíme, okořeníme kmínem, zalijeme vodou a dusíme pod poklicí doměkka. V závěru dochutíme octem a tekutým sladidlem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept