Jednoduchý recept

Čerstvé houby na paprice

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Čerstvé houby na paprice 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 30053

Ingredience

40 g Cibule
200 g Houby čerstvé
1 špetka Kmín mletý
1 polévková lžíce Mléko polotučné
20 g Olej rostlinný
200 g Paprika zelená
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 024kJ
4% Sacharidy 13 g
22% Tuky 17 g
15% Sodík 298 mg
25% Bílkoviny 14 g

Čerstvé houby na paprice postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka, zelenou papriku zbavíme semínek a pokrájíme na tenké proužky, houby na plátky, vejce rozšleháme s 1 lžící mléka, petrželovou nať drobně posekáme.

2

V hlubším rendlíku na oleji osmažíme cibuli, přidáme papriku, houby, okořeníme drceným kmínem a solí. Pod poklicí dusíme za občasného míchání.

3

Když jsou houby měkké, přelijeme je vejci, zamícháme a necháme vejce srazit. Před podáváním zdobíme petrželovou natí.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept