Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30078

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Filé z aljašské tresky
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 591kJ
1% Sacharidy 4 g
40% Tuky 30 g
16% Sodík 325 mg
45% Bílkoviny 25 g

Omeleta s rybím masem postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Krátce je opečeme na kousku másla.

2

Omyté filé podusíme v troše vody doměkka, nakrájíme na kousky a promícháme s opečenými rajčaty. Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a přidáme nasekanou petrželku. Vše zlehka promícháme.

3

Vejce rozšleháme, osolíme a na zbylém másle z nich upečeme na pánvi 4 omelety. Každou omeletu poklademe částí připravené náplně a stočíme nebo přehneme. Upravíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept