Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30090

Ingredience

1000 g Filé z aljašské tresky
100 ml Mléko plnotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
125 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 911kJ
1% Sacharidy 5 g
74% Tuky 55 g
10% Sodík 204 mg
82% Bílkoviny 46 g

Kaše s tresčího filé postup přípravy receptu:

1

Omyté filé povaříme v osolené vodě asi 10 minut, vyjmeme, osušíme a jemně umeleme.

2

Do hrnce vložíme prolisovaný česnek, umleté rybí maso a zvolna zahříváme. Po lžících přiléváme ohřátý olej a ohřáté mléko, až vznikne bílá kaše. Podle chuti opepříme a přilijeme smetanu rozkvedlanou s hladkou moukou. Kaši zahřejeme k bodu varu a ihned odstavíme z plotny.

3

Podáváme s osmaženými topinkami. Kaši můžeme podávat i studenou a jako přílohu zvolíme bramborový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept