Recept

Sladkokyselý kapr s hrozinkami a mandlemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30098

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr moučkový
50 g Hrozinky
1000 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
15 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
8 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 842 kcal
Kilojoule 3 525kJ
20% Sacharidy 74 g
52% Tuky 39 g
18% Sodík 369 mg
95% Bílkoviny 54 g

Sladkokyselý kapr s hrozinkami a mandlemi postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibulky a necháme je zezlátnout. Přisypeme hladkou mouku a cukr, přilijeme vodu, ocet, znovu přidáme 1 lžíci cukru a nakonec vsypeme hrozinky s mandlemi. Přivedeme k varu a podle chuti osolíme. Do základu vložíme očištěné a omyté porce kapra a velmi zvolna vaříme, dokud rybí maso nezměkne.

2

Porce kapra urovnáme do servírovací mísy a přelijeme obsahem pánve.

3

Pokrm podáváme studený s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept