Recept

Tuňák s fazolovým pyré

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30101

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr moučkový
4 polévková lžíce Fazole vařené
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1000 g Tuňák obecný
200 ml Voda pitná
100 ml Víno rýžové čínské
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 785kJ
2% Sacharidy 8 g
16% Tuky 12 g
5% Sodík 101 mg
106% Bílkoviny 60 g

Tuňák s fazolovým pyré postup přípravy receptu:

1

Do pánve vlijeme 200 ml vody, rýžové víno, přisypeme cukr a přivedeme k varu. Vložíme omyté porce tuňáka a pod pokličkou zvolna vaříme, až je maso měkké. Porce vyjmeme na mísu a necháme na teplém místě.

2

Uvařené fazole prolisujeme, pyré přidáme do pánve a za stálého mírného varu promícháme, až se vše spojí. Nakonec přidáme sójovou omáčku, zamícháme a směs nalijeme na porce tuňáka.

3

Pokrm poprášíme trochou mletého zázvoru a podáváme.

Poznámka

Pokrm můžeme připravit i z makrely nebo jiné tučné ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept