Jednoduchý recept

Rybízová želatina

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Rybízová želatina 5 1
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 3 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30126

Ingredience

1 kg Cukr želírovací
3 g Hřebíček
1 kg Rybíz červený
2 g Skořice celá

Nutriční hodnoty jedné porce

113% Kalorie 2,237 kcal
Kilojoule 9 361kJ
154% Sacharidy 555 g
2% Tuky 2 g
0% Sodík 9 mg
13% Bílkoviny 7 g

Rybízová želatina postup přípravy receptu:

1

Nejprve rybíz očistíme a zbavíme stonků. Rybíz, skořici, cukr a hřebíček vaříme 10 minut. Poté ze směsi vyjmeme skořici a hřebíček.

2

Směs plníme do zavařovacích sklenic. Tyto stačí zavařit běžným způsobem.

3

Hotovou želatinu uskladníme v tmavé a chladné místnosti.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept