Jednoduchý recept

Rybí škvarky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 30143

Ingredience

1000 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 284kJ
0% Sacharidy 1 g
52% Tuky 39 g
16% Sodík 323 mg
80% Bílkoviny 45 g

Rybí škvarky postup přípravy receptu:

1

Vykuchaného, očištěného a omytého kapra nakrájíme na plátky silné asi 1,5 cm. Maso osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Přebytečnou mouku oklepeme.

2

Obalené plátky zprudka smažíme na pánvi na sádle dokřupava. Správně usmažené škvarky při dopadu na talíř zazvoní.

3

Podáváme s čerstvým chlebem a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept