Zavařené lečo

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
12 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou zeleninu nakrájíme na menší kousky, vložíme na pánev s rozpáleným olejem a krátce povaříme. Nakonec ochutíme solí a odstavíme. Směs plníme do důkladně umytých zavařovacích sklenic.
  • 2
    Poté stačí sklenice uzavřít a zavařit dle běžného postupu.
  • 3
    Zavařené lečo skladujeme v chladné a tmavé místnosti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 8. 2015
Zavařené lečo
Recept jsem si vybrala protože počasí urychluje dozrávání naší zeleniny na zahrádce a tak jsem byla nucena zeleninu zpracovat. Zavařované lečo jsem doposud měla od své tchýně, jelikož jsem na zavařování neměla čas. Teď jsem na mateřské a tak hledám rychlé a snadné recepty pro zavařování ovoce a zeleniny. S receptem jsem velice spokojena, mohu jen doporučit. Já osobně jsem dělala toto lečo s 2 násobným počtem ingrediencí, abych zaplnila zavařovací hrnec. 😉