Recept

Jehněčí kotlety s citronovým sosem

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 30153

Ingredience

1 ks Cibule
50 ml Citronová šťáva
1200 g Jehněčí maso
50 g Kopr čerstvý
100 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
9 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 811kJ
1% Sacharidy 3 g
41% Tuky 31 g
24% Sodík 476 mg
35% Bílkoviny 20 g

Jehněčí kotlety s citronovým sosem postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Na másle osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme kopr a nakonec jehněčí plátky a asi 5 minut restujeme. Zalijeme 1 l vody a necháme 1 hodinu vařit na mírném ohni, dokud maso není měkké a voda téměř vyvařená. Po odstavení z plotny vmícháme vejce ušlehaná s citronovou šťávou. Servírujeme např. s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept