Jednoduchý recept

Netradiční polévka z kapra s kečupem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30206

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
0,5 ks Kapr obecný
4 polévková lžíce Kečup
4 ks Nové koření celé
5 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 613 kcal
Kilojoule 2 564kJ
9% Sacharidy 34 g
48% Tuky 36 g
14% Sodík 290 mg
78% Bílkoviny 44 g

Netradiční polévka z kapra s kečupem postup přípravy receptu:

1

Kapra i s hlavou očistíme, cibuli nakrájíme na kolečka a vaříme v osolené vodě asi dvacet minut na mírném plameni i s kořením. Poté vývar přecedíme a vmícháme do něj smetanu s rozšlehanými žloutky a kečup. V polévce chvilku prohřejeme pečlivě obrané a nakrájené maso a dochutíme drobně posekanou petrželkou.

Poznámka

Podáváme s krutony z bílého pečiva.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept