Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30326

Ingredience

2 ks Citrony
120 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1000 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 600 kcal
Kilojoule 2 512kJ
2% Sacharidy 6 g
55% Tuky 41 g
16% Sodík 328 mg
94% Bílkoviny 53 g

Pstruh plněný citronem postup přípravy receptu:

1

Vykuchané a omyté pstruhy osolíme a opepříme. Každého pstruha naplníme na plátky nakrájeným, neoloupaným citronem a zašijeme nebo sepneme jehlami.

2

Ryby vložíme na pekáč s máslem a ve středně vyhřáté troubě upečeme doměkka. Během pečení pstruhy mírně podléváme vodou.

3

Podáváme na salátových listech s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept