Recept

Losos s rajčatovo-houbovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 30327

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1000 g Losos - filety
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 093kJ
1% Sacharidy 5 g
39% Tuky 30 g
18% Sodík 367 mg
92% Bílkoviny 52 g

Losos s rajčatovo-houbovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté filety z lososa osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Porce upečeme na pánvi na másle a vyjmeme. Do pánve na máslo od pečení přidáme omytá, na kolečka nakrájená rajčata a zakapeme je citronovou šťávou. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a vše chvíli podusíme.

2

Lososa upravíme na talíře a přelijeme rajčatovo-houbovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept