Jednoduchý recept

Polévka z tofu a plodů moře

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30337

Ingredience

100 g Hřebenatka
100 g Krevety tygří - loupané
1 polévková lžíce Kukuřičná pasta
50 g Olihně
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sýr sójový - Tofu
1 špetka Sůl
0,5 ks Vaječný bílek slepičí
7 dl Vývar asijský

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 408kJ
1% Sacharidy 5 g
3% Tuky 2 g
32% Sodík 640 mg
30% Bílkoviny 17 g

Polévka z tofu a plodů moře postup přípravy receptu:

1

Krevety pokrájíme na menší kousky, nadrobno pokrájíme též olihně a hřebenatky. Pokud máme plody syrové, smícháme je s bílkem a kukuřičnou pastou, aby při vaření změkly. Tofu rozkrájíme na 24 kostiček.

2

Uvedeme vývar do varu, přidáme Tofu, sójovou omáčku, uvedeme do varu a minutu povaříme. Přidáme plody moře, nejdříve syrové kusy, poté předvařené. Uvedeme do varu a minutu povaříme. Přidáme dle chuti sůl i pepř.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept