Video recept

Treska na olivách a bílém víně

  • Francie
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Treska na olivách a bílém víně 5 1
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30342

Ingredience

1 špetka Fenykl obecný
100 ml Olej rostlinný
12 ks Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
1 kávová lžička Sůl
1000 g Treska aljašská
3 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 901 kcal
Kilojoule 3 771kJ
9% Sacharidy 32 g
90% Tuky 67 g
206% Sodík 4 g
87% Bílkoviny 49 g

Treska na olivách a bílém víně postup přípravy receptu:

1

Omyté porce tresky urovnáme do nízké zapékací mísy, polijeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme fenyklem a nakonec přelijeme bílým vínem.

2

Mísu vložíme do středně vyhřáté trouby a tresku pečeme 15-20 minut. Poté přidáme vypeckované černé olivy a pečeme ještě 5 minut.

3

Pokrm podáváme horký, ozdobený plátky omytého pomeranče (nebo citronu).

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept