Zdravý recept

Teplý salát s květákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 30391

Ingredience

400 g Brokolice
400 g Květák
60 ml Ocet vinný
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 62 kcal
Kilojoule 258kJ
3% Sacharidy 12 g
1% Tuky 1 g
27% Sodík 548 mg
8% Bílkoviny 5 g

Teplý salát s květákem postup přípravy receptu:

1

Z obou druhů zeleniny vykrájíme malé růžičky, přičemž silné části stonku dáme stranou. Růžičky i stonky brokolice a květáku umyjeme a nasypeme do vroucí vody. Osolíme a vaříme 4-5 minut.

2

Slijeme, nasypeme na servírovací talíř a pokapeme octem, dokud je zelenina ještě teplá. Tento salát servírujeme teplý.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept