Jednoduchý recept

Ravioli ve vývaru

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30412

Ingredience

1 ks Bobkový list
750 ml Hovězí vývar základní
5 g Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
30 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
500 g Těstoviny Ravioli
60 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 893kJ
6% Sacharidy 20 g
10% Tuky 7 g
48% Sodík 970 mg
25% Bílkoviny 14 g

Ravioli ve vývaru postup přípravy receptu:

1

Do hrnce dáme vývar s vínem, rajským protlakem, přidáme bobkový list. Polévku přivedeme k varu, osolíme ji a opepříme.

2

Přisypeme ravioli a na mírném plameni je vaříme, dokud nejsou měkké.

3

Z polévky vyjmeme bobkový list, podáváme na talíři posypané parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept