Jednoduchý recept

Polévka rybí s chilli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30437

Ingredience

100 g Bambusové výhonky
3 polévková lžíce Chilli omáčka
1 ks Cibule
400 g Filé rybí
15 g Houby Shitake sušené
100 g Hrášek
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1,2 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 456kJ
10% Sacharidy 34 g
15% Tuky 11 g
90% Sodík 2 g
92% Bílkoviny 52 g

Polévka rybí s chilli postup přípravy receptu:

1

Do velké mísy dáme houby, nalijeme na ně dostatek vody, aby byly pokryté, necháme 5 minut stát. V cedníku je necháme okapat a poté nakrájíme na větší kousky.

2

Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a smažíme 5 minut. Přidáme hrášek, bambusové výhonky, chilli omáčku, sójovou omáčku a vývar, uvedeme do varu. Přidáme koriandr a tresku, necháme 5 minut vařit, aby se ryba důkladně provařila.

3

Polévku nalijeme do misek, ozdobíme koriandrem a podáváme horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept