Drůbeží polévka s kysanou smetanou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
6 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
930 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží žaludky dobře očistíme a nakrájíme, cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    V silnostěnném hrnci na tuku osmažíme cibuli, přidáme žaludky, krátce osmažíme, zalijeme vodou. Přidáme kmín, sůl, bujon a vaříme, až jsou žaludky poloměkké. Poté přidáme žampiony a polévku dovaříme.
  • 3
    Do hotové polévky vlijeme smetanu rozšlehanou s moukou a necháme alespoň deset minut probublávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.