Recept

Drůbeží polévka s kysanou smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 30469

Ingredience

0,5 kostka Bujón slepičí
1 ks Cibule
1 špetka Kmín drcený
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
300 ml Smetana zakysaná 14%
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
280 g Žaludky drůbeží
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 048kJ
3% Sacharidy 11 g
22% Tuky 16 g
11% Sodík 212 mg
33% Bílkoviny 19 g

Drůbeží polévka s kysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Drůbeží žaludky dobře očistíme a nakrájíme, cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky.

2

V silnostěnném hrnci na tuku osmažíme cibuli, přidáme žaludky, krátce osmažíme, zalijeme vodou. Přidáme kmín, sůl, bujon a vaříme, až jsou žaludky poloměkké. Poté přidáme žampiony a polévku dovaříme.

3

Do hotové polévky vlijeme smetanu rozšlehanou s moukou a necháme alespoň deset minut probublávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept