Recept

Játrové knedlíčky z drůbežích jater

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept
3 1 Játrové knedlíčky z drůbežích jater 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 30471

Ingredience

300 g Játra drůbeží
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 434kJ
2% Sacharidy 6 g
7% Tuky 5 g
8% Sodík 168 mg
15% Bílkoviny 9 g

Játrové knedlíčky z drůbežích jater postup přípravy receptu:

1

Játra očistíme, opláchneme a necháme okapat. Česnek oloupeme a utřeme se špetkou soli, máslo rozpustíme.

2

Játra nožem naškrábeme, vložíme do mísy spolu s ostatními ingrediencemi a vymícháme kompaktní hmotu. Z té tvoříme vlhkýma rukama malé kuličky. Knedlíčky většinou zavařujeme přímo do polévky a vaříme podle jejich velikosti. Od pěti do deseti minut.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept