Recept

Fazolová polévka z naložených fazolí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 30490

Ingredience

1 kostka Bujón slepičí
900 g Fazole v tomatové omáčce
7 polévková lžíce Jíška instantní
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
3 ks Okurky nakládané
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
250 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 731kJ
8% Sacharidy 29 g
4% Tuky 3 g
129% Sodík 3 g
16% Bílkoviny 9 g

Fazolová polévka z naložených fazolí postup přípravy receptu:

1

V litru vody uvaříme kostku slepičího bujonu.

2

Ve čtvrtlitru vývaru uvaříme mírně rozmraženou a propláchnutou zeleninu. Když je měkká, přimícháme instantní jíšku, fazole, uvedeme opět do varu, přilijeme zbylý vývar, přidáme na kostičky nakrájené okurky. Před podáváním polévku osolíme a podle chuti přidáme ocet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept